Fantastisk innsats under dugnad torsdag 28.06.18

Fantastisk innsats under dugnad torsdag 28.06.18 Foto: Frank Mikaelsen

Det var en fantastisk innsats av de oppmøtte på torsdag 28.06.18. Første strøk ble tatt kl 12:00, mens andre strøk klokken 18:00

Det var hyggelig stemning med hyggelige naboer og kakeservering med kaffe og noe kaldt å drikke.

Dager i forveien hadde hele styret og beboer Frank Mikaelsen begynt arbeidet med å rive bort de gamle og dårlige plankene på søppelhuset ved trehusene, samt snekre på nye.

Mens noen uker før, hadde vaktmester Afrim Veseli tatt seg av fjerning og snekring av planker på søppelhuset foran langblokken.

Alt var nå klart til å males, og beboere ble varslet tre ganger om dugnaden.

En hvor folk ble bedt om å melde seg på og når dugnadsdatoen var satt, ble de varlset igjen og til slutt gikk det ut en SMS til mange av beboerne i borettslaget.

Beboerne som møtte opp, kokte både kaffe, holdt oss andre med selskap og hjalp til med det de kunne.

Så en stor takk til alle som møtte opp. Vi veldig takknemlig for det og en stor takk til de som også malte postkassestativene noen uker før det. Mange av de som gjorde dette, var også med på dugnaden på søppelhusene. 

For en fantastisk innsats av dere alle sammen.

Under er det noen bilder av dugnaden fra søppelhusene som er tatt av Frank Mikaelsen:

 

 

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler også kjent som cookies. De brukes til å huske dine valg, måle trafikk og for at enkelte funksjoner skal fungere. For å fortsette å bruke nettsiden, forutsettes det at du samtykker til dette.
Les mer om personvern. Jeg forstår og samtykker.