onsdag, 22 januar 2020 20:15

Benjaminprisen 2019 - Invitasjon til kveldsarrangement Spesial

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Benjaminprisen 2019 - Invitasjon til kveldsarrangement Alvimhaugen barneskole

Alvimhaugen barneskole er stolt mottaker av den nasjonale Benjaminprisen 2019 for sitt arbeid mot rasisme og diskriminering. Denne prisen blir delt ut hvert år til en skole som arbeider aktivt mot dette.

Skolen vår har utmerket seg med tidlig innsats og forebygging, sterk synliggjøring i lokalmiljøet og en systematisk, langsiktig satsning for å forebygge og bekjempe intoleranse, rasisme, diskriminering og udemokratiske holdninger. Benjaminprisens jury berømmer skolen for sitt arbeid. Prisen blir delt ut på skolen 4. februar av representanter for Regjeringen og prisens jury.

Benjaminprisen bærer navnet til Benjamin Hermansen som ble drept på Holmlia i Oslo 26. januar i 2001, 15 år gammel. Drapet var rasistisk og skapte stort engasjement mot rasisme og intoleranse i hele landet, blant annet med fakkeltog mange steder. Drapet og det store engasjementet førte til opprettelse av prisen.

Alvimhaugen barneskole, i samarbeid med prosjektet «Sammen skaper vi det gode hjemstedet» og Alvim Velforening, vil markere / feire tildelingen av Benjaminprisen med et kveldsarrangement der Niklas Skjelin er kveldens konferansier:

Tirsdag 4. februar 2020 kl 17.30

Sted: Verdensspeilet og skolens gym.sal

Dette er en pris som har betydning for hele Alvimsamfunnet, skolen og nærmiljøhuset. Vi håper at dere vil sette av kvelden for å feire denne viktige tildelingen til skolen vår og hele Alvim skolekrets/nærmiljø. Ta med familie, venner og naboer, alle er velkomne!

PROGRAM

Åpning og innledning           v/ Virksomhetsleder (rektor) Nina J. Tørholen

Hilsen                                   v/ Ordfører Sindre Martinsen- Evje

Hilsen                                  v/ Direktør oppvekst Erik Bråthen

Folkedansgruppe på Alvim v/ Amra Hamidovic (kursleder og mor ved skolen)

Hilsen                                    v/ Elevrådsleder Isabella Visco Rosenkilde

Alvimsangen                         v/ Elever

Hilsen                                   v/ SLT- koordinator Tone Faale

Kulturelt innslag                  v/ Niklas Skjelin

Bli med dansen                    v/ Elever

Avslutning med kake

Med hilsen

Alvimhaugen barneskole

Nina Johannessen Tørholen

Virksomhetsleder / rektor

 

Bilde3 Bilde2

Lest 2031 ganger
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler også kjent som cookies. De brukes til å huske dine valg, måle trafikk og for at enkelte funksjoner skal fungere. For å fortsette å bruke nettsiden, forutsettes det at du samtykker til dette.