mandag, 02 november 2015 13:24

Gjennomgang av ordensregler og parkering

Skrevet av
Gjennomgang av ordensregler og parkering Foto: Hamza Gartit

Det er planer om at styret vil etterhvert begynne å se på dagens ordensregler og hvordan de håndheves.  Videre har det brutt ut kaotiske tilstander på våre parkeringsplasser. Styret kommer til å utarbeide nødvendige tiltak for å få kontroll på parkeringen. 

Bakgrunnen for at styret tar tak i dette er at enkelte punkter i ordensreglene er utdatert i forhold til vår tid, mens andre ikke er praktiske for andelseierne.

Styret vil også se på hvordan man skal håndheve ordensreglene mer enn de har blitt gjort hittil.

Når det kommer til parkering har flere beboere reagert på at det har blitt flere biler i borettslaget. Det har blitt avdekket biler som ikke tilhører borettslaget har parkert på eiendommen over lengre tid. Biler har stått parkert på gressplener og ødelagt plenen. Videre har biler stått å sperret veien for søppelbilen når den skal inn på eiendommen for å tømme søppel.

Noen tiltak som kan iverksettes for å håndtere parkeringsproblematikken er sperringer ved gressplener, beboerkort for bilene, parkeringsselskap som håndhever parkeringsreglene. m.m. 

Lest 1700 ganger Sist redigert mandag, 02 november 2015 13:41

Hva skjer når?

Ingen hendelser
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler også kjent som cookies. De brukes til å huske dine valg, måle trafikk og for at enkelte funksjoner skal fungere. For å fortsette å bruke nettsiden, forutsettes det at du samtykker til dette.