onsdag, 19 september 2018 20:00

Vedtak om fyring i langblokken

Skrevet av

Styret har i styremøte 19.09.18 behandlet sak om hvem andelseiere skal kontakte hvis de ikke er fornøyd med temperaturen i langblokken.

Dette med bakgrunn i at vaktmester og styreleder har blitt flere ganger kontaktet enten fordi noen synes det er for kaldt eller fordi det er for varmt.

Det å regulere temperaturen for 48 andelsleiligheter basert på om en enkelt andelseier synes det er for varmt eller kaldt, synes styret blir feil.

Det opereres etter en standard i borettslaget..

Styret har derfor besluttet følgende:

Ingen i styret, ikke styreleder heller eller vaktmester har rett til å regulere temperaturen, uten et styrevedtak. Det vil dermed ikke hjelpe å mase, da den enkelte ikke har myndighet til det lenger.

Et slikt styrevedtak kan fattes av styret uten å fysisk møtes.

For at styret skal fatte et vedtak må 10 andeler fra langblokken ha varslet om det samme problemet. Altså enten 10 som synes det er for kaldt eller for varmt.

Det hjelper ikke med at flere fra samme andelsleilighet klager, det er som med generalforsamling en stemme pr. andelsleilighet.

Fryser man, må man vurdere å kle på seg.

Synes man det er for varmt, må man vurdere å kle av seg og kanskje lufte.

Dette vedtaket er ikke til hinder for at ved NØD, kan alle som har tilgang til fyringsanlegget regulere temperaturen.

Men da varsles styret om at dette er gjort.

Slik klager du:

Styreleder fungerer som kontaktpunkt for klagene. Når alle 10 klager om samme forhold er mottat fra 10 forskjellige andelsleiligheter, vil styreleder behandle dette med de andre styremedlemmene.

Klagene vil ikke bli behandlet før alle 10 har kommet for samme forhold. Er det ikke kommet nok klager innen 24 timer fra første klage. Vil de som har klaget bli varslet om det og klagene anullert.

Har det kommet nok klager, vil de som har klagd få svar på vedtaket innen rimelig tid og tiltak iverksettes i henhold til vedtaket.

Styreleder kan kontaktes pr. epost på styreleder@nabl.no eller pr. telefon 95465158.

Klagen må være skriftlig.

Lest 1224 ganger Sist redigert onsdag, 19 september 2018 20:27

Hva skjer når?

Ingen hendelser
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler også kjent som cookies. De brukes til å huske dine valg, måle trafikk og for at enkelte funksjoner skal fungere. For å fortsette å bruke nettsiden, forutsettes det at du samtykker til dette.