søndag, 29 april 2018 11:35

Dugnad 2018 Nedre Alvim Borettslag Spesial

Skrevet av

Dugnaden i borettslaget er en god norsk tradisjon, men også en god måte å holde felleskostnadene nede på. Det er derfor viktig at så mange som mulig deltar.

Det er ekstra viktig i år at deltagelsen er høyere enn den var i 2017. For dette vil ha noe si om felleskostnadene øker eller ikke i 2019. Hvis borettslaget blir nødt til å leie inn tjenester for å få unna arbeid som kan gjøres på dugnad, vil dette gå utover budsjettet som er satt.

Styret har i styremøte 20.03.18 besluttet at dugnaden holdes i tidsperioden onsdag 02.05.18- fredag 04.05.18.

Det vil bli bestilt 3 containere, hvor to plasseres foran langblokken og den siste plasseres på parkeringsplassen ved trehusene.

Servering og premier: Det vil bli premier i form av gavekort på 300 kr hver som trekkes blant deltakere under dugnaden. De som ønsker å delta i trekningen, kan melde seg til vaktmesteren under dugnaden. Servering blir opp til den enkelte dugnad deltaker om en ønsker å bidra til dette.


Håndtering av spesialavfall: Dugnad er som nevnt en måte på å holde felleskostnadene nede på.

Velger man å kaste spesialavfall i containeren kan det slå tilbake på en selv, da man presser økonomien i borettslaget. Det kan føre til at felleskostnadene øker, og da er den lille utgiften man sparte på å ikke kjøre bort sin egen søppel, plutselig blitt en mangeårig ekstrautgift for alle i borettslaget.

Vi håper at alle beboere tenker på fellesskapet når de bruker containerne og ikke kaster materiale som ikke skal være i dem.


Gevinsten av dugnaden blir mindre hvis borettslaget må betale bøter for spesialavfall i containere. Styret er på tilbudssiden for de som måtte evt. ha spesialavfall.

Borettslagets tilhenger står til disposisjon til utlån for beboere som ønsker å kvitte seg med avfall som ikke skal i containere.

Ting som ikke skal i containerne: Elektronisk avfall, eksplosivt avfall, smittefarlig avfall, våtorganisk avfall, farlig avfall, flytende avfall, radioaktivt avfall, gipsavfall. Vel møtt til dugnad.

OBS! De som har ting som skal kastes i kjelleren/under trappa bes om å gjøre det. Ting som ikke merkes med navn blir kastet av dugnads deltakere. Sykler, barnevogner, sparkesykler vil bli spart. Husk husordensreglene i borettslaget.

 

Mvh

Styret iNedre Alvim Borettslag

www.Nabl.no

 

Styret har valgt å liste opp noen arbeidsoppgaver som trengs å bli gjort i borettslaget.

Vaktmester deler ut utstyr til utearbeid. Det kan være behov for flere ting.

 

ARBEIDSOPPGAVER:

 

  1. Vask av fellesareal i alle oppganger alle etasjer (Gulv, vinduer, vegg, hoveddør og gelender).

  2. Raking av grøntareal. (Materiale vil bli delt ut av vaktmester ved forespørsel)

  3. Søppelplukking. (Materiale vil bli delt ut av vaktmester ved forespørsel)

 

  1. Koste bort grus. (Materiale vil bli delt ut av vaktmester ved forespørsel)

 

  1. Tømme kjellere for avfall (Ting som ikke er merket med navn eller som er i strid med ordensreglene.)

  2. Bortkjøring av spesialavfall i borettslagets henger. (Utgifter tilknyttet avfallsanlegget blir refundert mot kvittering. Henger utleveres av vaktmester ved forespørsel)

  3. Maling av postkassestativene ved trehusene. (Materiale vil bli delt ut av vaktmester ved forespørsel)

 

  1. Maling av søppel husene og reparasjon. (Materiale vil bli delt ut av vaktmester ved forespørsel)

 

De som har noe snekkerferdigheter bes om å melde seg til vaktmester Afrim Veseli, slik at man kan organisere arbeidet og kjøpe inn materiale.

Lest 1374 ganger Sist redigert søndag, 29 april 2018 11:38

Hva skjer når?

Ingen hendelser
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler også kjent som cookies. De brukes til å huske dine valg, måle trafikk og for at enkelte funksjoner skal fungere. For å fortsette å bruke nettsiden, forutsettes det at du samtykker til dette.