lørdag, 01 april 2017 18:27

Dugnad 2017

Skrevet av
Dugnad 2017 Foto: Frank Mikalsen

Dugnaden i borettslaget er en god norsk tradisjon, men også en god måte å holde felleskostnadene nede på. Det er derfor viktig at så mange som mulig deltar.

Styret har i styremøte 29.03.17 besluttet at dugnaden holdes i tidsperioden tirsdag 25.04.17- torsdag 27.04.17.

Det vil bli bestilt 3 containere, hvor to plasseres foran langblokken og den siste plasseres på parkeringsplassen ved trehusene.

Servering og premier:

Det vil være enkel servering og det vil også i år bli trukket heldige vinnere av gavekort blant dugnadsdeltakere. Det blir 3 vinnere av gavekort på 200 kr som kan brukes i alle butikkene i Amfi senterene i Norge.

Håndtering av spesialavfall:

Dugnad er som nevnt en måte på å holde felleskostnadene nede på. Det er derfor fint hvis beboere ikke foretar egoistiske handlinger som styret har sett med containerene til entrepenøren. Styret mener disse handlingene er egoistiske fordi man kvitter seg med sin private søppel og får andre beboere til å betale for det. Men disse handlingene kan slå tilbake på en selv, da man presser økonomien i borettslaget. Det kan føre til at felleskostnadene øker, og da er den lille utgiften man sparte på å ikke kjøre bort sin egen søppel, plutselig blitt en mangeårig ekstrautgift for alle i borettslaget.

Vi håper at alle beboere tenker på felleskapet når de bruker containerne og ikke kaster materiale som ikke skal være i dem, som f. eks maling, løsemidler, brannslukningsapparter, bildekk, bildeler, m.m.

Gevinsten av dugnaden blir mindre hvis borettslaget må betale bøter for spesiallavfall i containere.

Styret er på tilbudssiden for de som måtte evt. ha spesiallavfall. Borettslagets tilhenger står til disposisjon til utlån for beboere som ønsker å kvitte seg med avfall som ikke skal i containere.

Ting som ikke skal i containerne: Elektronisk avfall, eksplosivt avfall, smittefarlig avfall, våtorganisk avfall, farlig avfall, flytende avfall, radioaktivt avfall, gipsavfall.

OBS! De som har ting som skal kastes i kjelleren/under trappa bes om å gjøre det. Ting som ikke merkes med navn blir kastet av dugnads deltagere. Sykler, barnevogner, sparkesykler vil bli spart.

Vel møtt til dugnad.

 

Lest 789 ganger Sist redigert lørdag, 01 april 2017 20:29

Hva skjer når?

Ingen hendelser
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler også kjent som cookies. De brukes til å huske dine valg, måle trafikk og for at enkelte funksjoner skal fungere. For å fortsette å bruke nettsiden, forutsettes det at du samtykker til dette.