lørdag, 01 april 2017 16:01

Ny lekeplass

Skrevet av
Ny lekeplass Foto: https://www.aktivlek.no/

Styret har over en lengre periode jobbet med å få re-etablert lekeplass i borettslaget etter at det over lengre tid ikke har vært noe tilbud til borettslagets yngste beboere.

I 2015 ble de siste huskene i borettslaget fjernet, da styret anså dem som uforsvarlig å bruke. Og med det, var det lenger ingen tilbud til de ca. 20 barna i borettslaget. Styret har siden den gang jobbet med å få re-etablert en lekeplass på samme plass. Dette med også sterke ønsker fra besteforeldre og foreldre i borettslaget.

Styret har derfor gleden av å informere at borettslaget kommer til å ha en lekeplass klar på den samme plassen som den gamle i løpet av mai måned 2017.

Lekeplassen kommer til å bestå av husker, sklie, butikkhylle, klatrevegg og dumpe. Med den nye lekeplassen er også Nedre Alvim Borettslags yngste beboere ivaretatt.

Lekeplassen kan brukes av barn fra 2 år til 13 år.

For de beboere som ikke har behov for denne lekeplassen, kan det informeres om at en lekeplass i borettslaget gir en betydelig verdiøkning på andelsleilighetene.

Arbeidet med å bygge lekeplassen kommer til å starte i uke 14.

Avtalen er inngått med Aktiv Lek som leverer og monterer lekeplassen.

Lest 1031 ganger Sist redigert lørdag, 01 april 2017 18:25

Hva skjer når?

Ingen hendelser
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler også kjent som cookies. De brukes til å huske dine valg, måle trafikk og for at enkelte funksjoner skal fungere. For å fortsette å bruke nettsiden, forutsettes det at du samtykker til dette.