torsdag, 02 februar 2017 19:15

Nyhetsbrev 02 2017

Skrevet av
Elektronisk avfall skal ikke sammen med tremateriale. Elektronisk avfall skal ikke sammen med tremateriale. Foto: Consem

Styret kommer ut med en ekstrautgave av Nyhetsbrevet for Nedre Alvim Borettslag i forbindelse med rehabiliteringen. Som alltid kommer nyhetsbrevet ut først på nettsiden vår, men i løpet av kort tid også i postkassene til alle beboere.

HVA SKJER OG HVA HAR SKJEDD?
NYHETSBREVET FOR NEDRE ALVIM BORETTSLAG
VINTER 2017

REHABILITERING

Kartlegging:

 

Arbeidet på den ene fasaden er nå fullført og arbeidet på den ene sideveggen og framsiden av blokken har begynt. Det er meget krevende med støy over så lang tid, men vi får dessverre ikke gjort noe med det. Dette er hva som følger med rehabilitering. Man regner med å være ferdig en gang i april 2017, slik at vi møter nasjonaldagen med et nytt bygg.

 

Styret har under rehabilitering kartlagt behovet for nye vinduer og det ble bestilt 31 vinduer totalt som snart blir montert. Totalt har borettslaget i perioden 2016-2017 byttet 35 vinduer i borettslaget.

 

Hvert vindu har blitt behandlet i styret og vaktmester har vært på befaring på alle, i noen tilfeller har også styreleder deltatt.

 

Noen av vinduene som ble kartlagt, viste seg å være rammet av omfattende råteskade og skulle ha vært byttet ut for flere år siden. De blir nå heldigvis byttet ut. Kartleggingen av vinduer har skjedd over hele borettslaget og beboere har fått beskjed om å varsle om sitt behov. Dette skjedde ved at det ble hengt opp informasjon på tavlene i oppgangene, samt publisert på nettsiden til borettslaget www.nabl.no

 

Vinduene fordeler seg slik på de ulike byggene. Langblokken: 23 stk, trehusene: 12 stk.

 

Rør:

 

Videre har det vist seg at det er problemer med soilrør i et av trehusene. Styret har jobbet med dette i hele høst og har akseptert nylig tilbud fra entreprenør til å utbedre dette.

 

Det er ikke utenkelig at borettslaget må kartlegge status på de ulike rørene i borettslaget og mulig planlegge utbedring av dem en gang i fremtiden. Men foreløpig fungerer rørene slik de skal.

 

Avfall i containere:

 

Vår entreprenør Consem har en del avfallscontainere utplassert i borettslaget. Disse er ment for Consem og ingen andre. Styret har fått beskjed om at det har blitt kastet ulike ting i containerne, som ikke skal være der. Dette fører til utgifter utover det som er avtalt med Consem. En utgift som kommer til borettslaget.

 

Vi ber beboere om å slutte å kaste avfall i containerne. Regningen for dette må vi beboere ta gjennom økte felleskostnader. Noe styret synes er helt unødvendig.

 

Styret oppfordrer derfor beboere som ser andre beboere som kaster avfall i containerne varsle styret, slik at styret kan henvende seg direkte til beboeren. Samtidig oppfordrer styret beboere til å ikke kaste noe avfall i containerne til Consem.

Lest 797 ganger

Hva skjer når?

Ingen hendelser
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler også kjent som cookies. De brukes til å huske dine valg, måle trafikk og for at enkelte funksjoner skal fungere. For å fortsette å bruke nettsiden, forutsettes det at du samtykker til dette.